Welkom bij Caldera Group. Wij zijn een marketing bedrijf dat zich inzet om bedrijven in de B2B sector nog beter te laten presteren met behulp van steengoede marketing.

Waarom zou ik mijn marketing uitbesteden?

De gehele marketing uitbesteden aan een bureau is iets dat nog niet veel bedrijven doen, maar het wordt wel steeds populairder. In 2011 hebben wij Caldera Group opgericht, omdat wij ervan overtuigd zijn dat geen enkele marketeer alle facetten van de gehele marketingmix kan beheersen. Veel bedrijven hebben niet de budgettaire mogelijkheden om meerdere marketeers aan te nemen. Met als resultaat dat ze niet alle marketingkanalen kunnen beïnvloeden. Dat is een gemiste kans, want een combinatie van deze kanalen is voor bedrijven in B2B juist heel nuttig.

Voordelen van het uitbesteden van marketing

Het uitbesteden van alle marketingactiviteiten aan een marketing bedrijf heeft veel voordelen. Een aantal van deze voordelen:

  • Bij een marketing bedrijf heb je alle disciplines onder één dak.
  • Voor de kosten van het aannemen van één marketing medewerker heb je beschikking tot een complete afdeling, zonder extra kosten van externe kanaalspecialisten (denk aan online marketing bureau’s, strategen).
  • Een eigen medewerker kan om bepaalde redenen afwezig zijn. Bij Caldera Group blijft de marketingmachine altijd draaien.

Referenties

Onze klantenbase groeit hard. In de afgelopen 5 jaar hebben wij al veel verschillende bedrijven geholpen succesvoller te worden. De bedrijven verschillen erg van elkaar, maar hebben allemaal iets gemeen: ze hebben een moeilijk verhaal. Met behulp van diverse marketinguitingen- en campagnes helpen wij ze om dit verhaal op een heldere manier over te brengen aan hun doelgroep. Ben je benieuwd welke B2B bedrijven wij tot nu toe allemaal geholpen hebben met onze marketingactiviteiten, bekijk dan deze pagina.

Onze marketingkanalen

Wanneer wij zeggen dat wij alle marketingactiviteiten over kunnen nemen, dan bedoelen we ook echt alles! Wij fungeren als adviseur op het gebied van strategie, maar verzorgen ook de uitvoering van de werkzaamheden. We kunnen bijvoorbeeld een nieuwe website voor je bouwen, deze website in Google vindbaar maken met behulp van content marketing, een event organiseren of een e-mailcampagne opzetten. Bekijk al onze diensten.

Koffie?

Zullen we samen om tafel om de mogelijkheden te bespreken en om te zien of we bij elkaar passen? We komen graag eens bij je langs. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort Centrum (Arnhemseweg 2). Neem contact op met Leon Hamstra, onze CEO en Founder, voor een vrijblijvende afspraak.

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

TMNS
Finance Idea's
Redmax
WEBR
2source4
Loket.nl
Sales Plus
Picqer
TJIP
Virtual Affairs