Content marketing bureau voor al jouw uitingen

Bij Caldera Group houden we van het vertalen van complexe verhalen in begrijpelijke teksten en het oplossen van marketingvraagstukken. Op zoek naar een content marketing bureau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat is content marketing eigenlijk?

Content is een verzamelwoord voor alle uitingen die je als organisatie de wereld in slingert. Denk aan webteksten, blogs, social media posts, nieuwsbrieven en brochures, maar ook infographics, foto’s en video’s. Content marketing is dus een totaalplan om met de juiste content meerwaarde te creëren voor jouw organisatie. Zo laat je aan je doelgroep zien dat je kennis van zaken hebt.

Doelen behalen

Wij produceren voor onze klanten heel veel online en offline content. Dat doen we niet voor niets. Wat bereiken wij hier allemaal mee?

  • Ingewikkelde boodschappen begrijpelijk maken.
  • Jouw doelgroep aan je binden.
  • Online vindbaarheid vergroten.
  • Naamsbekendheid een boost geven.
  • Kennis en expertise laten zien.

Meten is weten

Hoe cliché ook, contentmarketing heeft pas zin als de resultaten meetbaar zijn. Dit is dan ook een standaard onderdeel van onze dienstverlening. Zo wil je niet alleen weten welke bezoekers er op je website komen, je wilt ook weten wat populaire artikelen zijn of waar men naar op zoek is. Ook wordt het inzichtelijk hoeveel downloads er zijn, hoeveel van je content er gedeeld wordt en of jouw bekendheid toeneemt. En uiteraard: hoeveel leads dat oplevert!

Content marketing uitbesteden?

De definitie die wij hanteren is: “Content marketing is een marketingtechniek, waarbij men relevante informatie, kennis of middelen aanbiedt aan een specifiek publiek om hen aan jouw organisatie te binden.” Past dit bij jou? Dan kunnen we verder! Want het creëren van de juiste content doen we samen. Wij hebben jou nodig voor je kennis en kunde. Jij hebt ons nodig om dit optimaal te verpakken.

Wij zijn er klaar voor!

Jij ook? Stop met het typen van een vacature en ga eens met ons in gesprek! Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

Redmax
WEBR
Loket.nl
TJIP
TMNS
Sales Plus
Virtual Affairs
Picqer
Finance Idea's
2source4