Op zoek naar marketingmedewerkers? Denk eens aan een marketing bedrijf!

All-round marketeers vinden voor op de lege plekken van jouw marketingafdeling, dat is een hele klus. Zeker als je helemaal geen marketingafdeling hebt. Hoe zou het zijn als je een heel marketing bedrijf cadeau krijgt?

Groot aantal toppers voor de prijs van één

Oké, laten we niet overdrijven, helemaal cadeau krijg je ons natuurlijk niet. Maar wanneer je met ons in zee gaat dan krijg je wel een hele marketingafdeling van 15 experts tot je beschikking. Je hoeft dus niet meer te zoeken naar iemand die alle perfecte eigenschappen van een marketeer bij zich draagt. Dat is namelijk onmogelijk. Met zoveel bestaande marketingexpertises heb je meerdere specialisten nodig.

Wil jij ook kei goede marketing voor de prijs van één all round marketing manager? Laten we dan eens koffie drinken.

Maar wat doen wij als jouw marketing bedrijf dan allemaal?

Wij vormen graag samen met jouw de ideale samenwerking om jouw marketing te versterken. Wij hebben jouw kennis en expertise namelijk hard nodig om voor jou aan het werk te gaan. Marketing kent vele wegen. Of we nou contentmeters maken, creatieve campagnes bedenken of jouw websites optimaliseren voor de ultieme vindbaarheid, het kan allemaal. En nog meer:

Marketing bedrijf met een persoonlijke benadering

Voordeel van een marketingafdeling op afstand is dat wij met een objectief oog naar jouw situatie, behoeftes en wensen kijken. Waar jij de kennis van jouw business in huis hebt, hebben wij dat ook met onze marketingkennis. Maar dat betekent niet dat onze werkwijze afstandelijk is! In tegendeel, wij zijn het marketing bedrijf voor de externe verlenging van jouw bedrijf; jouw extra collega’s.

Ook die persoonlijke touch in jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

Wil jij jouw bedrijf ook een extra verlenging geven met een marketing bedrijf? Laten we dan eens koffie drinken. Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

Loket.nl
Finance Idea's
Picqer
2source4
TMNS
Sales Plus
Virtual Affairs
WEBR
TJIP
Redmax