De ideale marketingmix die jouw organisatie recht doet

De juiste marketingmix is essentieel voor het bereiken van jouw businessdoelen. Caldera Group helpt je met de juiste samenstelling.

Wat is een marketingmix ook alweer?

Bij het opstellen van een marketingstrategie wordt de ideale mix van marketingmiddelen om je doel te bereiken, besproken. Dit is een combinatie van instrumenten die voor elke klant anders is en die past bij jouw doelstellingen.

Welke onderdelen komen aan bod?

De oorspronkelijke marketingmix bestond uit 4 onderdelen, namelijk: product, prijs, plaats en promotie. Je kunt daar vele variaties op loslaten en toevoegingen op maken, zoals personeel, proces en pay-off. Feit blijft dat de optimale combinatie afgestemd moet worden en dat is de taak van onze marketeers.

Marketingdoel staat centraal

Of je nou je huidige positie op de markt wilt versterken of nieuwe markten wilt aanboren, je kunt niet zomaar ergens beginnen. Marketingdoelen staan centraal. Deze stellen wij graag met jou samen in een marketingplan. Daarbij zetten we acties vast voor de korte en lange termijn!

Wat doen we nog meer?

Loop je al warm voor onze ondersteuning?

De koffie staat klaar! Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

TJIP
Virtual Affairs
Sales Plus
TMNS
Loket.nl
Redmax
Picqer
WEBR
2source4
Finance Idea's