Direct Marketing: marketing met een persoonlijk tintje

Benader jouw prospects persoonlijk en direct. Dit kan zowel online als offline gebeuren; via de telefoon of een nieuwsbrief. Vooral in de zakelijke dienstverlening (B2B) is persoonlijk contact met een prospect cruciaal. Maar via welke kanalen moet je jouw prospects benaderen? En nog belangrijker: hoe zorg je ervoor dat ze je niet vergeten of dat je opdringerig wordt?

Direct Marketing succesvol implementeren? Wij helpen je verder!

Direct Marketing brengt veel expertise met zich mee. Waar moet je beginnen en vooral hoe moet je succesvol doorgaan? Daar helpen we je graag mee! Met onze kritische blik zorgen we er samen voor dat jij je vastgestelde marketingdoelstellingen behaald. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijke benadering, zowel een voor- als nadeel

Direct Marketing heeft vele voordelen: je kan de prospect persoonlijk benaderen en iets aanbieden wat voor hem of haar écht relevant is. Maar pas op dat deze persoonlijke aanpak niet in een nadeel verandert. Wees nooit opdringerig naar de prospect toe. Ga ook voorzichtig om met hun persoonlijke gegevens. Mensen kunnen het eng vinden dat je meteen alles over ze weet. De truc is om de gulden middenweg te vinden, bekijk ook onze blog ‘Direct Marketing, wat is dat nu eigenlijk?’ voor meer informatie.

Onze diensten

Laten we samen deze gulden middenweg in Direct Marketing vinden. Direct Marketing kan op vele verschillende manieren ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan succesvolle evenementen en e-mailcampagnes waar je ‘u’ tegen zegt. Je kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen je op marketingvlak daarin adviseren en het uitvoeren. Een greep uit onze expertises:

En natuurlijk een top marketing team voor the job!

Naast een ervaren marketing manager heb je een compleet marketing team tot je beschikking. Dit team bestaat uit 15 gedreven marketeers met ieder zijn eigen kwaliteiten en talenten. Samen zijn wij dagelijks bezig met het uitvoeren van succesvolle marketingactiviteiten, waar we trots op zijn. Bekijk hier welke klanten wij momenteel helpen met het bereiken van hun marketingdoelstellingen.

Ook die persoonlijke touch in jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

Wil jij jouw bedrijf ook die persoonlijke touch geven met Direct Marketing? Laten we dan eens koffie drinken.

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

TMNS
Picqer
Redmax
TJIP
WEBR
2source4
Finance Idea's
Sales Plus
Virtual Affairs
Loket.nl