E-mailmarketing uitbesteden

E-mailmarketing is een marketinginstrument dat al een tijdje meegaat, maar het is nog steeds één van de meest effectieve kanalen.

E-mailmarketing uitbesteden aan een allround bureau

Als allround marketingbureau hebben wij het voordeel dat onze kennis verder gaat dan één bepaalde discipline. Door e-mailmarketing te koppelen aan andere disciplines kunnen wij nog betere resultaten realiseren. Wij weten precies hoe consumenten zich (online) oriënteren voordat ze overgaan tot een aankoop. Met behulp van deze kennis hebben wij onze e-mailmarketing geoptimaliseerd tot een marketingkanaal waarmee we voor onze klanten veel succes behalen.

Onze e-mailmarketing kort toegelicht

E-mailmarketing gaat niet alleen over het realiseren van extra omzet, maar ook om het creëren van een stukje naamsbekendheid. Bedrijven die periodiek (maandelijks of wekelijks) iets van zich laten horen door middel van een e-mail nieuwsbrief blijven sneller on top of mind bij klanten. Dit is veel belangrijker dan een eenmalige aankoop. Hiermee realiseer je namelijk een uitgebreide klantbase waarbij je herhalingsaankopen en loyaliteit kan genereren!

De mogelijkheden bij Caldera Group

Zoals gezegd schrijven wij e-mailnieuwsbrieven die jouw doelgroep op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen je bedrijf en die de bijdragen aan het behalen van de doelstellingen. Wat kunnen wij:

  • Wij bouwen responsive e-mail templates voor de beste user experience. Dat wil zeggen: e-mails die er zowel op desktop, tablet als mobiel goed uit zien;
  • Wij geven advies over de content die in de e-mail moet komen en schrijven deze content;
  • We verzenden de e-mails op tijdstippen die volgens statistieken de hoogste open- en clickrate geven;
  • We bekijken na afloop kritisch naar de resultaten van de e-mails en optimaliseren het proces, zodat het in de volgende editie nog beter wordt;
  • We sturen je een maandelijkse rapportage over de voortgang, zodat je altijd op de hoogte bent van het succes.

Sparren over het uitbesteden van e-mailmarketing

Als je graag met één van onze e-mail marketeers om tafel wilt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken, neem dan contact met ons op!

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

WEBR
Picqer
Loket.nl
TJIP
Redmax
2source4
Virtual Affairs
TMNS
Sales Plus
Finance Idea's