Succes begint bij een uitstekend marketingplan

Zie je door de bomen het bos niet meer met al je marketingactiviteiten? “We moeten hier wat mee” maar de vraag blijft: waar moet je beginnen? Een gedegen marketingstrategie begint met een marketingplan. Laat dat nou net onze expertise zijn…

Met een (marketing)doel kom je een heel eind

Wanneer je als doel hebt om een nieuwe markt te betreden of je huidige positie te versterken dan kun je niet zomaar ergens beginnen. Het maakt eigenlijk niet uit wat je doel is, je bent eigenlijk altijd op zoek naar het meest passende traject voor de lange termijn. Samen met jou kijken we naar wat je wilt bereiken en vertalen dat naar een ingenieus marketingplan. Geïnteresseerd? Laten we dan eens koffie drinken!

Inzage in je markt

Om te kijken wat de aanpak wordt, hebben we een context nodig hoe het er in jouw markt aan toe gaat. Dit doen we door middel van een branche- en concurrentieanalyse. Waar sta jij? ZIjn er kansen en bedreigingen in de markt? Waar kunnen we ons op richten? Wij denken met je mee.

Planning is key

Wanneer je kiest voor een samenwerking met ons, dan maken we vrijwel altijd een marketingplanning. Zo kunnen we voor de eerste maanden tot een jaar bepalen wat de doelstellingen zijn, hoe we je doelgroep bereiken, met welke middelen we dit doen en met welke frequentie.

Ready for take-off?

In een marketingplan komt de marketingstrategie en de ideale mix van marketingmiddelen samen. Hierna bespreken onze strategen met jou welke activiteiten we kunnen uitvoeren om jouw doelen te behalen. Zo weet je wat je van ons kunt verwachten.

Klant is koning in het marketingplan

De tijd van zoveel mogelijk de wereld in sturen met de hoop dat je gezien wordt, is voorbij. De klant moet jou willen vinden. Wij bekijken marketing dan ook vanuit de klantbeleving. Dit met als doel de juiste boodschap aan de juiste mensen op het juiste moment de wereld in te sturen.

Ook zin om aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op!

Wil jij ook goed van start gaan met een uitstekend marketingplan? De koffie staat voor je klaar! Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

2source4
Picqer
TMNS
Finance Idea's
Loket.nl
TJIP
Sales Plus
WEBR
Virtual Affairs
Redmax