Klant is koning, klantbeleving is key

Wij zijn ervan overtuigd dat bij alles wat je doet op marketinggebied, de klantbeleving centraal moet staan.

Elke medewerker betrekken bij het proces

Bij Caldera Group is elke medewerker betrokken bij het proces van jou en je klanten. Alleen op deze manier is iedereen op de hoogte van de doelen die we willen behalen en kan iedereen optimaal meedenken. Hetzelfde adviseren we jou. Betrek iedere medewerker in je organisatie om betekenis te geven aan het woord klantbeleving.

Betrek iedere medewerker bij marketingactiviteiten

De uitvoering van marketing is niet alleen bestemd voor marketingmedewerkers. Wij zorgen ervoor dat alle medewerkers van jouw organisatie één team vormen. Je bent met zijn allen verantwoordelijk voor wat je uitdraagt naar je klanten. Dit helpt ook om samen naar de klant te luisteren en te weten wat zijn behoeften zijn. Laat jouw medewerkers bijvoorbeeld een blog schrijven over hun specialisme.

Focus op de klantbeleving

Wij bekijken marketing vanuit de beleving van de klant. Dat is nodig om de juiste boodschap, gericht aan de juiste doelgroep, op het juiste moment, via het juiste kanaal te verspreiden. Denken dat je er wel komt met zoveel mogelijk de wereld in sturen en hopen dat de klant je vindt, is niet genoeg. Klantgerichtheid is een manier van werken.

Op het scherpst van de snede

Wanneer jouw klantbeleving optimaal is dan besef je als organisatie weer waar je het voor doet. Het houdt iedereen scherp en geeft je de kennis en de kunde om de interactie met de klant aan te gaan.

Samen de klantbeleving optimaliseren?

Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

TMNS
Virtual Affairs
Picqer
Loket.nl
Redmax
Sales Plus
Finance Idea's
WEBR
TJIP
2source4