Welkom bij Caldera Group! Wij zijn een full service marketingbureau en zetten ons dagelijks in voor meerdere bedrijven die, net als wij, willen blijven groeien. Dit doen we met behulp van een steengoede marketingstrategie die we niet alleen samen vastleggen, maar ook in co-creatie uitvoeren. Onze klanten zijn immers specialist in hun vakgebied. Wij helpen ze om hun verhaal helder te vertalen naar een strategie én begrijpelijke en overtuigende boodschappen.

De marketingdiensten van Caldera Group

Bij Caldera Group hebben we van alle marketingdisciplines één of meerdere experts in huis. Dagelijks houden zij zich bezig met het opzetten, optimaliseren of analyseren van campagnes met een bepaald marketinginstrument.

Marketinginstrumenten die wij veel gebruiken:

  • E-mail: we bouwen responsive templates die ervoor zorgen dat onze klanten altijd top-of-mind blijven bij hun klanten. E-mail is een oud marketinginstrument, maar door op een creatieve manier op te vallen en constant te blijven optimaliseren is het nog steeds één van de meest effectieve middelen.
  • Content marketing: het vertalen van een complex verhaal naar een begrijpelijk geheel dat perfect is voor een doelgroep, daar gaat het om bij content marketing. Een quote van Bert Schaap, de CEO van TMNS (één van onze klanten): “als wij zelf een blog schrijven wordt het een boekwerk met alle details perfect uitgewerkt, maar dat is niet wat de doelgroep wil”.
  • Design: elke organisatie heeft een eigen DNA en dat DNA maakt een bedrijf onderscheidend en uniek. Wij helpen bedrijven met creëren van een eigen DNA en met het vertegenwoordigen van dit DNA. Dit doen we onder andere door: websites te ontwikkelen en te onderhouden, het maken van presentaties en infographics, maar ook offline content als brochures, flyers en posters.
  • Bekijk alle diensten.

Koffie?

Zullen we samen om tafel om de mogelijkheden te bespreken en om te zien of we bij elkaar passen? Maak een afspraak met Leon Hamstra, de CEO en Founder van Caldera Group. Hij komt graag eens bij u langs om te sparren over uw huidige marketingactiviteiten en hoe je deze een snelle boost kunt geven met onze hulp.

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

2source4
Redmax
Sales Plus
Finance Idea's
TMNS
Picqer
WEBR
TJIP
Virtual Affairs
Loket.nl