JA, MARKETING UITBESTEDEN

Marketing is te complex geworden om bij één medewerker neer te leggen. Succesvolle marketing vereist een marketingteam met kennis van events, content, design, analytics, social media, zoekmachines, mobile, e-mail en sales. Stop met zoeken naar de ‘allround marketeer‘, die bestaat niet. Besteed je marketing uit.

WIJ ZIJN

Een marketingbureau met haar hoofdkantoor in Amersfoort. Dankzij slimme online en offline marketing zijn wij met trots de externe marketingafdeling van ruim dertig (!) organisaties door heel Nederland die zowel op nationaal als internationaal vlak opereren. Wat we doen, is bedrijven met een moeilijk verhaal helpen zichzelf te profileren, effectief te communiceren en zo marketingdoelstellingen te bereiken.

Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking.”
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

Sales Plus
Picqer
Loket.nl
TJIP
WEBR
Finance Idea's
2source4
Virtual Affairs
Redmax
TMNS