Marketing consultancy

Marketing is een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering, toch wordt er lang niet altijd genoeg aandacht aan besteed. Dit kan te maken hebben met dat bedrijven het belang van goede marketing niet in zien of omdat ze de kennis en kunde niet in huis hebben.

Marketing consultancy van een allround bureau

Als allround marketingbureau hebben we door het bedienen van ruim 35 klanten inmiddels heel wat kennis opgedaan over de verschillende marketinginstrumenten en hoe ze het beste ingezet kunnen worden in de verschillende sectoren. Om die reden kunnen ook jouw bedrijf voorzien van advies over strategie.

Van marketing consultancy tot uitvoering

Een bedrijf dat goed voor ogen heeft wat ze in de komende periode willen bereiken en hoe ze dit willen realiseren heeft voldoende draagvlak om te blijven bestaan, toch? Dit is gedeeltelijk waar, mits de strategie goed is en er consequent invulling wordt gegeven aan die strategie. Caldera Group ondersteunt bedrijven met diensten variërend van marketing consultancy tot uitvoering van marketingactiviteiten.

Diensten van Caldera Group

Omdat wij bij onze verschillende klanten dienen als complete marketingafdeling hebben we voor ieder marketingkanaal één of meerdere experts in huis. Enkele voorbeelden:

  • E-mailmarketing: wij werken voor onze klanten bijna dagelijks aan responsive e-mailtemplates die van design tot content zelf samenstellen. Daarnaast zorgen we ervoor dat er na elke e-mail een rapportage beschikbaar is. Naar aanleiding van die resultaten worden de resultaten bijgestuurd waar nodig;
  • Design: denk hierbij aan websiteontwikkeling en ontwerp, huisstijlen, logo’s, infographics, brochures, e-books en nog veel;
  • Contentmarketing: content heeft als doel de online vindbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast is het natuurlijk een middel om klanten te laten zien dat jouw bedrijf over kennis en expertise beschikt. Wij vertalen de verhalen complexe bedrijven naar heldere en duidelijke tekst die geschikt is voor de doelgroep.
  • Verder kun je denken aan social media, advertising, zoekmachine marketing, marketingmanagement, het organiseren van events en nog meer. Bekijk hier al onze diensten!

Vragen voor ons?

Als je graag met ons om tafel wilt voor een bak koffie en een goed gesprek over marketing consultancy of één van onze andere diensten, vul dan onderstaand formulier in, stuur ons een email of bel ons.

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

Finance Idea's
WEBR
Picqer
TMNS
Sales Plus
TJIP
Virtual Affairs
Loket.nl
2source4
Redmax