Marketing uitbesteden of iemand aannemen?

Bij Caldera Group vragen we ons al lang niet meer af of het uitbesteden van je marketing beter is dan het aannemen van een marketeer, daar weten we namelijk het antwoord al op. Een enkele marketeer kan geen kennis hebben van alle marketingdisciplines, bijvoorbeeld SEO, SEA, e-mailmarketing, eventmarketing, strategie, (web)design, social media enzovoort. Met het inhuren van Caldera Group heb je al deze disciplines onder één dak en zijn ze allemaal direct inzetbaar. Daarnaast is de prijs voor het inhuren van Caldera Group (een compleet team) praktisch gelijk aan de kosten van het aannemen van een marketeer, maar zonder de externe kosten van kanaalspecialisten.

Referenties

Vanaf 2011 hebben we met Caldera Group al ongeveer een honderdtal aan bedrijven geholpen om hun doelen te behalen, we hebben dus heel wat ervaring in huis.

Sigma Solutions is sinds dag één onze partner: ‘Ik vind het nog steeds bizar om te ervaren hoe je echt merkt dat het net is alsof je een creatieve machine aanzet (in de positieve zin van het woord) vanaf het eerste moment dat ze aan de slag gaan. Hierdoor zit er structuur en continuïteit in onze marketing inspanningen en zijn de kanalen die we inzetten op elkaar afgestemd en ondersteunt het onze groei”.
Lees meer referenties over onze werkzaamheden.

Werkwijze

Als je benieuwd bent naar onze werkwijze en graag met ons om tafel wilt, vul dan onderstaand formulier in, stuur ons een email of bel ons.

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

Finance Idea's
Picqer
Redmax
Sales Plus
Loket.nl
TMNS
TJIP
WEBR
Virtual Affairs
2source4