Marketingadviesbureau

Marketingvraagstukken oplossen, daar houden we ons bij Caldera Group iedere dag weer mee bezig. Onze strategen zitten dagelijks met klanten aan tafel om hun strategie te bespreken en te verbeteren. Op de achtergrond blijven onze marketeers constant bezig met het draaiende houden van de marketingagenda.

Een marketingstrategie definiëren en uitvoeren

Een heldere marketingstrategie is iets dat essentieel is voor soepele bedrijfsvoering, maar toch is het in sommige bedrijven een pijnpunt. In sommige gevallen wordt de noodzaak van een goede strategie niet erkend, in sommige gevallen is er niet genoeg kennis in huis om een gestructureerde marketingmachine in werking te stellen. Voor die bedrijven is Caldera Group iedere dag actief. Wij voorzien bedrijven van marketingadvies en zorgen er ook voor dat het advies geïmplementeerd wordt indien het bedrijf niet de juiste kennis in huis heeft.

Het marketingadviesbureau voor B2B

Na onze start in 2011 hebben we al heel wat klanten geholpen met marketingadvies dat bij hen past. Met deze klanten hebben we het wekelijks (zo niet dagelijks) over hun marketingstrategie en we blijven hier constant op aan- en bijsturen. De uitvoering van de marketingactiviteiten pakken wij ook graag op. De ene keer zijn we verantwoordelijk voor een gedeelte en in andere gevallen fungeren we als complete marketingafdeling.

Onze diensten naast marketingadvies

Naast marketingadvies houden wij ons ook dagelijks bezig met de uitvoering van verschillende marketingactiviteiten. Een aantal voorbeelden:

  • E-mailmarketing: wij werken voor onze klanten bijna iedere dag aan responsive e-mailtemplates die we zelf voorzien van content. Daarnaast zorgen we ervoor dat er na elke e-mail een rapportage beschikbaar is en wordt er naar aanleiding van de resultaten bijgestuurd waar nodig;
  • Zoekmachine optimalisatie: een klant die op zoek is naar een bepaald product begint vaak bij een zoekmachine als Google. Wij zorgen ervoor dat onze klanten gevonden worden in zoekmachines;
  • Event marketing: de organisatie van een event is een tijdrovend en ingewikkeld proces. Wij verzorgen deze activiteiten tot in de puntjes;
  • Nog veel meer: marketingstrategie, management, social media, design en meer. Bekijk hier al onze diensten!

Koffie?

Als je graag met ons om tafel wilt voor een bak koffie en een goed gesprek, vul dan onderstaand formulier in, stuur ons een email of bel ons.

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

2source4
TMNS
Redmax
Picqer
WEBR
Sales Plus
Loket.nl
Virtual Affairs
Finance Idea's
TJIP