Marketingbureau voor B2B

Veel bedrijven denken dat zij door het aannemen van één marketeer een geschikte strategie op tafel kunnen leggen, die deze strategie vervolgens uit kan voeren en ook nog eens kan de skills heeft om met de verzamelde resultaten de benodigde bijsturing te doen. Wij weten echter dat er geen marketeers bestaan die op elk onderdeel zo bekwaam zijn dat ze hier ook invulling aan kunnen geven. Daarom bundelen wij dus onze krachten!

Het all-round marketingbureau voor B2B

Je kunt als bedrijf namelijk niet overal goed in zijn en dat is ook waar ons concept op gebaseerd is. Wij zijn van mening dat als je je altijd blijft focussen op je core-business, je het snelste stappen kunt maken. Bij Caldera Group doen we al vanaf 2011 waar we echt goed in zijn, namelijk B2B marketing. Met een team van ervaren strategen, gedreven uitvoerders en nauwkeurige analisten bedienen wij ambitieuze bedrijven die meer uit hun huidige markt willen halen.

Hoe werkt onze geoliede marketingmachine?

Dankzij onze ervaring met alle marketing disciplines weet Caldera Group wat de meest effectieve marketingcampagnes zijn om de doelgroepen van jouw bedrijf te bereiken en om die doelgroep ook aan je te binden. Ons stappenplan:

  • Het opstellen van een duidelijk en actiegericht marketingplan: in samenwerking met onze strategen wordt een helder plan opgesteld waarin de doelstellingen worden gelegd. Per kwartaal maken we een actieplan waarin alle werkzaamheden staan die er voor gaan zorgen dat de doelstellingen bereikt worden;
  • Uitvoering van de vastgestelde marketingactiviteiten: onze uitvoerders gaan er voor zorgen dat alle marketingactiviteiten en campagnes uitgevoerd worden. Bij activiteiten kun je denken aan de productie van relevante content, website-updates, design (online en offline), email en nieuwsbrieven en nog heel veel andere dingen;
  • Rapportage en Monitoring: wij verzorgen de maandelijks rapportage waarmee je continue inzicht hebt in de activiteiten en campagnes. Zo kan er direct bijgestuurd worden aan de hand van de verbeterpunten die hier uit voortkomen.

Mogen we bij jullie op de koffie komen?

Als jouw bedrijf op zoek is naar een marketingspecialist in B2B, dan komen wij graag eens langs om te brainstormen over wat we voor elkaar betekenen. Neem contact met ons op!

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

Loket.nl
TMNS
Finance Idea's
Redmax
WEBR
Sales Plus
Picqer
Virtual Affairs
TJIP
2source4