Marketingstrategie

Een aantal essentiële voorwaarden voor een succesvol bedrijf zijn: een goed onderbouwde marketingstrategie, efficiënte bedrijfsvoering, ambitie en altijd een kritische blik. Bij Caldera Group zetten we ons dagelijks in om onze klanten aan deze voorwaarden te laten voldoen, door ons enthousiasme, onze ervaring en kennis en natuurlijk onze passie voor B2B marketing.

Een heldere marketingstrategie definiëren

Een marketeer die te werk gaat zonder de strategie van zijn organisatie in het achterhoofd zal waarschijnlijk niet slagen in zijn werkzaamheden en hier lijdt een bedrijf onder. Als je als bedrijf geen marketingstrategie hebt gedefinieerd ben je nog verder van huis! Bijna dagelijks hebben we bij Caldera Group te maken met bedrijven die niet goed weten welke richting ze op moeten met hun producten of diensten en dat is waar wij inspringen.

De customer journey is veranderd

Een customer journey klinkt heel cliché, maar als het goed in kaart gebracht wordt is het de basis van je marketingstrategie. Bij Caldera Group hebben we dagelijks te maken met customer journeys van verschillende bedrijven en voor ieder bedrijf is een andere aanpak vereist. De doelgroep van het ene bedrijf begint zijn customer journey op beurzen of evenementen, de andere doelgroep oriënteert zich allereerst online, via Google bijvoorbeeld.

De uitvoering van jouw marketingstrategie

De uitvoering van een heldere en aansluitende marketingstrategie is heel belangrijk voor een organisatie. Als bedrijf kun je niet overal goed in zijn, daarom nemen bedrijven een marketingmedewerker aan die zorg draagt voor alle marketingactiviteiten. Heel logisch natuurlijk, of toch niet? Bij Caldera Group weten we dat geen enkele marketeer daadwerkelijk een ‘all-rounder’ is. Wij weten uit ervaring dat iemand die een marketingstrategie opstelt, het vervolgens volledig gaat implementeren en ook nog eens de evaluatie ervan voor zijn of haar rekening neemt, niet op dezelfde effectieve wijze resultaten kan behalen als een compleet team dat doet.

Zullen we eens vrijblijvend brainstormen over jouw strategie?

Als je graag eens met één of meerdere strategen van Caldera Group wilt sparren over jouw marketingstrategie kan dat! Neem hiervoor contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden.

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

Picqer
TMNS
Redmax
Sales Plus
2source4
Virtual Affairs
Loket.nl
TJIP
WEBR
Finance Idea's