Contentmarketing als levendig onderdeel van ons marketingadvies

Weet je niet waar je moet beginnen met het schrijven van goede content voor je website of andere uitingen? Of wil je hierin een verbeterslag maken? Wij staan voor je klaar.

Vurige contentspecialisten

Bij Caldera Group werken contentspecialisten met hart en oog voor het vertellen van complexe verhalen. Oftewel, jouw verhaal! Jij bent de (technisch) expert in jouw vakgebied. Aan ons de taak om hier een helder en begrijpelijk verhaal van te maken voor jouw doelgroep. Wij kiezen uit de marketingmix de on- en offline middelen die bij jouw organisatie passen.

Content die de lading dekt

Voor onze klanten produceren wij dagelijks veel online en offline content. Deze content heeft als doel om de naamsbekendheid te vergroten, vindbaarheid te versterken en informatie te verspreiden. Wanneer jij laat zien dat u de expert bent in jouw vakgebied, zullen mensen je ook sneller vinden.

Voorbeelden van contentmarketing

  • Webteksten, blogs, interviews en nieuwsartikelen;
  • Social media updates;
  • E-mail en nieuwsbrieven;
  • Brochures, flyers en posters;
  • Advertenties;
  • Tijdschriftartikelen;
  • Persberichten;
  • Brochures en whitepapers;
  • Bedrijfspresentaties.

Onderdeel van marketingadvies

Contentmarketing is voor ons een vast onderdeel van ieder marketingplan. Een heldere marketingstrategie is voor iedere klant noodzakelijk. Zo bepalen we samen de koers voor jouw organisatie en welke rol content daarin neemt. Wil je nog meer? Wij zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van evenementen als seminars, business lunches en klantdagen.

Contént over onze contentvormen?

Laten we dan eens koffie drinken. Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

Picqer
2source4
Sales Plus
Loket.nl
Finance Idea's
Virtual Affairs
TMNS
Redmax
TJIP
WEBR