Met kleine budgetten grote groei in gang zetten, dat wil ieder bedrijf wel. Er zijn echter veel MKB bedrijven die niet weten waar ze moeten beginnen. Daar komt bij dat ze geen marketeer aan willen of kunnen nemen, omdat hij of zij niet de juiste competenties heeft of te duur is. Daar hebben we met Caldera Group dé oplossing voor.

Alle marketingdisciplines onder één dak

Geen enkele marketeer heeft verstand van alle marketingkanalen. Het heeft dus ook geen zin om te zoeken naar die ene ‘allround marketeer’. Bij Caldera Group zijn we van mening dat het voor MKB’s het beste is om je marketing uit te besteden. Zo blijven je kosten zo laag en heb je altijd de beschikking over een team van marketeers. Allemaal met hun eigen kwaliteiten en specialismen die elkaar perfect aanvullen.

De juiste marketingkanalen voor MKB

Vragen die wij regelmatig krijgen van MKB managers: Welke middelen moet ik gebruiken? Hoe moet ik deze middelen gebruiken? Hoe meet ik mijn successen? Als MKB marketing bureau zijn wij gespecialiseerd in marketingstrategie én uitvoering. Wij helpen je om deze vragen voor jou bedrijf in kaart te brengen, stellen een passende strategie op om jouw doelgroep(en) te benaderen via kanalen die bij jouw bedrijf passen en voeren de maandelijks terugkerende activiteiten voor je uit.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Dat horen we graag van je. Om je alvast een idee te geven van onze specialismen hebben we dit bekopte overzicht opgesteld:

  • Strategie: wij leggen een strak marketingplan op tafel en zorgen vervolgens zelf dat dit structureel uitgevoerd wordt.
  • Events: samen organiseren wij succesvolle evenementen voor kwalitatieve lead generatie.
  • E-mail: een e-mailnieuwsbrief is een oud, maar nog steeds zeer effectief middel om je klanten op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen je bedrijf. Daarnaast is het natuurlijk een uitstekend middel om heel gericht extra verkopen te realiseren.
  • Bekijk al onze diensten.

Koffie?

Zullen we samen om tafel om de mogelijkheden te bespreken en om te zien of we bij elkaar passen? Maak een afspraak met Leon Hamstra, de CEO en Founder van Caldera Group. Hij komt graag eens bij u langs om te sparren over uw huidige marketingactiviteiten en hoe je deze een snelle boost kunt geven met onze hulp.

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

Finance Idea's
TMNS
Redmax
TJIP
Sales Plus
Virtual Affairs
Loket.nl
2source4
WEBR
Picqer