Online marketeer Amersfoort

Sinds 2011 helpt Caldera Group bedrijven om meer uit hun online marketingactiviteiten te halen. Ben jij op zoek naar een online marketeer in Amersfoort? Kies dan voor Caldera Group. Wij hebben experts van alle online marketingdisciplines in ons team!

De online marketeers van Caldera Group

Wij zijn van mening dat geen enkele online marketeer kennis kan hebben van alle aspecten van het vak, daarom hebben we bij Caldera Group onze krachten gebundeld. Met ons team hebben we online marketing experts in huis, elk met een eigen discipline, die allemaal al meerdere klanten naar succes geholpen hebben. Een aantal van onze succesvolle marketing disciplines:

De Caldera Group werkwijze

Bij iedere klant hanteren wij een zeer gestructureerde aanpak. Aan het begin van ons samenwerkingstraject voeren we altijd een nulmeting uit, zodat we weten hoe jouw bedrijf ervoor staat en wat de beste methoden zijn om resultaten te boeken. Vervolgens komen we bij het gedeelte waar de meeste winst te behalen valt: de uitvoering. Om ervoor te zorgen dat de online marketingcampagnes continue verbeteren, monitoren wij de effecten van onze inspanningen. Dit geeft ons inzicht om bij te kunnen sturen waar nodig.

Iemand aannemen of online marketing uitbesteden?

Het antwoord op deze vraag is voor ons al heel lang duidelijk: uitbesteden. Door je online marketingactiviteiten uit te besteden haal je kennis en expertise in huis die te allen tijde tot je beschikking staan. Daarnaast houd je zelf altijd de controle en weet je iedere maand precies wat er gedaan is en wat de resultaten daarvan zijn!

Mogen wij eens op de koffie komen?

Als jouw bedrijf op zoek is naar een team van online marketeers voor dezelfde kosten als één werknemer, dan komen wij graag eens langs om te brainstormen over wat we voor elkaar betekenen. Neem contact met ons op!

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

TMNS
WEBR
TJIP
Loket.nl
2source4
Redmax
Virtual Affairs
Finance Idea's
Sales Plus
Picqer