Online marketing tools succesvol inzetten?

Er zijn vele (online) marketing tools te vinden en te gebruiken. Maar welke zijn nou echt nuttig? En bovenal: hoe moet je ermee omgaan? Wij helpen je graag bij het selecteren van online marketing tools die bij jouw organisatie passen.

Aangenaam, wij zijn Caldera Group, expert in (online) marketing (tools)

Wij zijn bekend met een groot scala aan tools die jouw website en organisatie naar een hoger niveau tillen. Weet jij al alle ins- en outs van jouw doelgroep? En nog belangrijker: gebruik je deze in jouw voordeel? Dit zijn vragen waar wij jou wegwijs in maken en aan je rapporteren middels heldere en actiegerichte rapportages.

De marketing tools die wij onder andere rekenen tot onze gereedschapskist:

  • Online succes: om te zien welke bedrijven op jouw website komen
  • Google Analytics, Google AdWords, Google Tag Manager
  • Hootsuite: om social media te monitoren
  • CMS-systemen: WordPress, Concrete, Accessify, HubSpot etc.
  • Mailchimp: voor de mooiste nieuwsbrieven
  • Hotjar en eyetracking
  • Visual Website Optimizer voor succesvolle A/B-testen
  • En nog veel meer…

Geïnteresseerd in deze tools? Zullen we dan eens koffie drinken?

Diverse specialismen, zeker geen productiebureau.

Naast het implementeren van onze online marketing tools brengen wij, jouw marketing team, verschillende kanalen en marketingactiviteiten samen:

Onze werkwijze

Voordat we aan de slag gaan met jouw marketing voeren we altijd een nulmeting uit. Dit gaat met behulp van onze online marketing tools. Deze tools implementeren wij van te voren op de website. Vervolgens gaan we aan de slag met de uitvoering van jouw marketing. Om ervoor te zorgen dat onze inspanningen continue verbeteren, houden wij nauwlettend de resultaten in de gaten.

Ben je enthousiast? Neem dan contact met ons op!

Wil je jouw organisatie laten groeien of simpelweg meer inzicht in jouw website en kansen via online marketing tools? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

TMNS
Loket.nl
Redmax
Virtual Affairs
2source4
WEBR
Picqer
Sales Plus
Finance Idea's
TJIP