Op zoek naar een allround marketing manager?

Op zoek naar die ene allround marketing manager? Iemand die sterk is op analytisch vlak, geweldige content produceert en met de slimste ideeën komt omtrent een marketingstrategie? Stop maar met zoeken, zo’n ‘supermens’ bestaat niet.

Een gehele marketingafdeling voor de prijs van één ervaren marketing manager

Wat je in één persoon zoekt, vind je in een complete marketingafdeling. Maar meteen meerdere werknemers aannemen is niet te doen. Toch? Met onze diensten neem jij in één klap een compleet 15-koppig marketingteam aan met ervaren marketing managers en marketeers. Voor de prijs van één ervaren marketing manager! Hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op.

Top marketing managers

Wij zijn gespecialiseerd in B2B marketing. Met ons 15-koppige team werken wij dagelijks, met veel enthousiasme, voor ambitieuze bedrijven met uiteenlopende marketingdoelstellingen. Eén van onze marketing managers is daarbij jouw vaste aanspreekpunt binnen Caldera Group. Hij of zij zorgt er o.a. voor dat afspraken worden nagekomen, dat de marketeers precies weten wat ze moeten doen, het budget wordt bewaakt en of we nog wel de goede kant opgaan.

En last-minute taken uitvoeren? Geen enkel probleem. Onze marketing managers zijn een kei in het bewaken van deadlines. Wij maken een overzichtelijke marketingkalender met ruimte voor ad-hoc werkzaamheden, indien nodig. Wil je meer weten over de taken en het nut van een marketing manager bij Caldera Group? Bekijk dan onze dienstenpagina.

Waar zijn we nog meer goed in?

Bij Caldera Group hebben wij de krachten van 15 marketeers gebundeld, met elk zijn eigen expertisegebied. Samen zorgen wij er dagelijks voor dat de juiste boodschap, de juiste mensen, via het juiste kanaal bereikt. Kortom: een steengoed marketingteam met vele kwaliteiten.

Onze expertises:

Enthousiast geworden? Laten we dan eens koffie drinken

Wil jij ook jouw marketing naar een hoger niveau? Laten we dan eens een lekkere kop koffie drinken. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

Virtual Affairs
Picqer
Loket.nl
Redmax
2source4
TJIP
Finance Idea's
Sales Plus
WEBR
TMNS