SEO uitbesteden anno 2016

Het uitbesteden van SEO is meestal een pijnpuntje bij verschillende bedrijven, omdat de kwaliteit van de content vaak te wensen over laat. In sommige gevallen zorgt het er zelfs voor dat bedrijven hard gestraft worden en dat hun positie in zoekmachines enorm daalt. Bij Caldera Group doen we altijd gericht onderzoek voordat we beginnen met het schrijven van teksten. Dit garandeert hoge kwaliteit en relevante content. ,

SEO uitbesteden aan een specialist, geen productiebureau

De laatste tijd wordt de kwaliteit van bepaalde copywriting-bureau’s steeds vaker in twijfel getrokken, en terecht ook. Bij sommige bedrijven wordt SEO beschouwd als productie en iets dat ondergeschikt is aan bijvoorbeeld bloggen of e-mailmarketing. Bij Caldera Group is dat zeker niet het geval. Wij nemen onze tijd om ons te verdiepen in onze klanten, hun doelgroep en hun producten alvorens we beginnen met het schrijven van teksten die geschikt zijn voor zoekmachines. Daarnaast zijn wij ook op de hoogte van wijzigingen in de algoritmen van Google en hier spelen we ook direct op in.

Instappen op het juiste moment van de customer journey

Omdat wij al heel wat jaren actief zijn met het ontleden van de customer journey weten we bij Caldera Group hoe consumenten zich online oriënteren op een aankoop. Met onze online strategieën zorgen we ervoor dat we met de juiste boodschap, gericht aan de juiste doelgroep, op het juiste moment, jouw klanten vinden.

Een compleet marketingteam onder je hoede

SEO alléén zal zelden het zakelijke succes brengen wat ervan wordt verwacht. Het is idealiter een onderdeel van een breed pakket aan marketingactiviteiten. Daarom zijn zoekmachinemarketing specialisten bij ons onderdeel van de complete marketingafdeling. Een afdeling die ook graag voor jou aan de slag gaat.

Geïnteresseerd in de diensten van Caldera Group?

Als je geïnteresseerd bent in onze diensten, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

"Wij zochten het bekende schaap met de vijf poten. Na enkele gesprekken heeft Caldera Group een presentatie gegeven, waarin duidelijk naar voren kwam, hoe wij op het gebied van Marketing & Communicatie stappen vooruit kon maken. Geen glad verhaal, maar “down-to- earth”, helder en inzichtelijk. Ideaal, een fixed price contract en in plaats van 1 persoon, een team professionals tot onze beschikking."
Anneke de BoomDirector Recruitment bij TMNS
VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

mail@calderagroup.nl / +31 85 48 51 000

* = Verplicht

TMNS
2source4
Finance Idea's
Virtual Affairs
Redmax
Sales Plus
Picqer
WEBR
Loket.nl
TJIP